SIRA NO |
SORUN |
ÇÖZÜM ÖNERİSİ |
KARAR |
SONUÇ |
1 |
Yemekhane Memnuniyet Anketi / Covid 19 Etki Anketi Analizi
Ortak kullanılan tuzluk ve baharatlıkların bulaş riskini artırması |
Yemek masalarına tek kullanımlık tuz ve baharatlıkların yerleştirilmesi |
Ortak kullanılan tuzluk ve bakaratlıkların kaldırılarak tek kullanımlık (1gr.lık paketler)tuz ve baharatların yerleştirilmesine karar verildi. |
07.09.2021 Beslenme Hizmetleri Yürütme Kurulu Kararı (mad.1-a) |
2 |
Yemekhane Memnuniyet Anketi / Covid 19 Etki Anketi Analizi
Ortak kullanılan su sebillerinin ve plastik sürahilerin hijyenik olmaması |
Öğrenci ve personele bardak su verilmesi |
Yemekhanelerde bardak su kullanılmasına karar verildi. |
07.09.2021 Beslenme Hizmetleri Yürütme Kurulu Kararı (mad.1-b) |
3 |
Yemekhane Memnuniyet Anketi / Covid 19 Etki Anketi Analizi
Yemekhanede dışında bulunan çöp konteynerine atıkların taşınmasında ve atılmasında zorluklar yaşanması |
Konya Selçuklu Belediyesinden yemekhane çıkışına çöp konteyner yerleştirmeleri talebinde bulunmak |
Konya Selçuklu Belediyesinin aranıp Konteyner istenmesine karar verildi |
07.09.2021 Beslenme Hizmetleri Yürütme Kurulu Kararı (mad.2) |
4 |
Yemekhane Memnuniyet Anketi / Covid 19 Etki Anketi Analizi
Benmari üstlerinin açıkta olması sebebi ile yemek alımı esnasında hijyenin sağlanamaması |
Benmarilerin camla kapatılması |
Yapı İşler Daire Başkalığı ile gerekli yazışmaların yapılıp benmarilerin camla kapatılmasına karar verildi. |
05.10.2021 Beslenme Hizmetleri Yürütme Kurulu Kararı (mad.1-a) |
5 |
Yemekhane Memnuniyet Anketi / Covid 19 Etki Anketi Analizi Çıkışlarda kontrol sağlanamaması, covid-19 bulaş riskinin artması |
Çıkışlara ters kapan turnike yaptırılarak öğrencilerin düzenli ve kontrollü bir şekilde çıkışını sağlamak. |
Çıkış kapılarına ters kapan turnike ve engelli çıkışı yaptırılarak yemek yiyen öğrenicilerin seri bir şekilde çıkışının sağlanmasına karar verildi. |
05.10.2021 Beslenme Hizmetleri Yürütme Kurulu Kararı (mad.1-b) |
6 |
Öğrenci ve personellerin turnikededen geçiş yapmalarını sağlayacak kimliklerini unutmaları ya da kaybetmeleri |
Karekod uygulaması geliştirilerek kartsız geçişin sağlanması |
Öğrenci ve personelin telefonlarına yemekhane programını yükleyerek turnikelere rezervasyon sisteminin tanımlanması sonucu karekod uygulaması ile geçişin sağlanmasına karar verildi. |
05.10.2021 Beslenme Hizmetleri Yürütme Kurulu Kararı (mad.2) |
7
|
Ulaşım, hava şartları ve aydınlatma gibi problemlerle Yurtlar Bölgesinde kalan öğrencilerin Merkez Yemekhane de çıkarılmakta olan akşam yemeğine gelip-gitmekte zorluk yaşamaları |
Kutalmışoğlu Süleyman Şah Sosyal Tesislerinde akşam yemeği çıkarılması |
Personel desteği sağlanarak Kutalmışoğlu Süleyman Şah Sosyal Tesislerinde akşam yemeği çıkarılmasına karar verildi. |
03.11.2021 Beslenme Hizmetleri Yürütme Kurulu Kararı (mad.1-a) 08.11.2021 tarihinden itibaren yemek çıkarılmaya başlanmıştır. |
8 |
Öğrencilerin ara sınavlar nedeni ile beslenmelerini aksatmaları |
Merkez Yemekhanede akşam saatlerinde çorba ikramı yapılması |
Merkez Yemekhanede 500 kişilik öğrencilere ücretsiz çorba dağıtımı yapılmasına karar verildi. |
03.11.2021 Beslenme Hizmetleri Yürütme Kurulu Kararı (mad.1-a) Olur kararı (10.11.2021 E.171377) |
9 |
Rezervasyon sayısının tespit edilememesi, yemek israfı |
Klasik kartların kullanımının yasaklanması |
Otomasyon sisteminin kullanımının yaygınlaştırılması için çalışmalar yapılıp klasik kartların kaldırılmasına karar verildi. |
27.08.2021 beslenme Hizmetleri Yürütme Kurulu Kararı (madde-9) |
10 |
Kart satış bürolarında manuel yükleme yapmak isteyen öğrencilerin salgın nedeni ile risk oluşturması |
Öğrenci ve personeli online otomasyon sistemine yönlendirmek |
Online otomasyon sitemini tanıtan broşür ve ilanlar hazırlayarak öğrencilerin otomasyon sistemine yönlendirilmesine karar verildi. |
27.08.2021 beslenme Hizmetleri Yürütme Kurulu Kararı (madde-8) |
11 |
İhtiyaç sahibi öğrencilerin yemek talebi |
Ücretsiz yemek bursu verilmesi |
1500 öğrenciye yönetim kurulunda görüşülmek üzere burs verilmesine karar verildi. |
16.09.2021 tarihli Yönetim Kurulu Kararı(karar2021/13-30) 27.08.2021 beslenme Hizmetleri Yürütme Kurulu Kararı (madde-7) |
12 |
Yemek maliyetin artması |
Yemek ücretlerinin artırılarak güncellenmesi |
Yemek ücretlerinin güncellenip, yönetim kurulunda görüşülmesine karar verildi. |
21.01.2021 tarihli Yönetim Kurulu Kararı (karar2021/02-23) 04.01.2021 beslenme Hizmetleri Yürütme Kurulu Kararı (madde-1) |
Selçuk Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2023