YEMEKHANE HİZMETLERİ MEMNUNİYET ANKETİ

SIRA NO

SORUN

ÇÖZÜM ÖNERİSİ

KARAR

SONUÇ

 

1

Yemekhane Memnuniyet Anketi / Covid 19 Etki Anketi Analizi

 

Ortak kullanılan tuzluk ve baharatlıkların bulaş riskini artırması

Yemek masalarına tek kullanımlık tuz ve baharatlıkların yerleştirilmesi

Ortak kullanılan tuzluk ve bakaratlıkların kaldırılarak tek kullanımlık (1gr.lık paketler)tuz ve baharatların yerleştirilmesine karar verildi.

07.09.2021 Beslenme Hizmetleri Yürütme Kurulu Kararı (mad.1-a)

 

2

Yemekhane Memnuniyet Anketi / Covid 19 Etki Anketi Analizi

 

Ortak kullanılan su sebillerinin ve plastik sürahilerin hijyenik olmaması

Öğrenci ve personele bardak su verilmesi

Yemekhanelerde bardak su kullanılmasına karar verildi.

07.09.2021 Beslenme Hizmetleri Yürütme Kurulu Kararı (mad.1-b)

 

 

3

Yemekhane Memnuniyet Anketi / Covid 19 Etki Anketi Analizi

 

Yemekhanede dışında bulunan çöp konteynerine atıkların taşınmasında ve atılmasında zorluklar yaşanması

Konya Selçuklu Belediyesinden yemekhane çıkışına çöp konteyner yerleştirmeleri talebinde bulunmak

Konya Selçuklu Belediyesinin aranıp Konteyner istenmesine karar verildi

07.09.2021 Beslenme Hizmetleri Yürütme Kurulu Kararı (mad.2)

 

4

Yemekhane Memnuniyet Anketi / Covid 19 Etki Anketi Analizi

 

Benmari üstlerinin açıkta olması sebebi ile yemek alımı esnasında hijyenin sağlanamaması

Benmarilerin camla kapatılması

Yapı İşler Daire Başkalığı ile gerekli yazışmaların yapılıp benmarilerin camla kapatılmasına karar verildi.

05.10.2021 Beslenme Hizmetleri Yürütme Kurulu Kararı (mad.1-a)

 

5

Yemekhane Memnuniyet Anketi / Covid 19 Etki Anketi Analizi

Çıkışlarda kontrol sağlanamaması, covid-19 bulaş riskinin artması

Çıkışlara ters kapan turnike yaptırılarak öğrencilerin düzenli ve kontrollü bir şekilde çıkışını sağlamak.

Çıkış kapılarına ters kapan turnike ve engelli çıkışı yaptırılarak yemek yiyen öğrenicilerin seri bir şekilde çıkışının sağlanmasına karar verildi.

05.10.2021 Beslenme Hizmetleri Yürütme Kurulu Kararı (mad.1-b)

 

6

 

Öğrenci ve personellerin turnikededen geçiş yapmalarını sağlayacak kimliklerini unutmaları ya da kaybetmeleri

Karekod uygulaması geliştirilerek kartsız geçişin sağlanması

Öğrenci ve personelin telefonlarına yemekhane programını yükleyerek turnikelere rezervasyon sisteminin tanımlanması sonucu karekod uygulaması ile geçişin sağlanmasına karar verildi.

05.10.2021 Beslenme Hizmetleri Yürütme Kurulu Kararı (mad.2)

 

 

7

 

Ulaşım, hava şartları ve aydınlatma gibi problemlerle Yurtlar Bölgesinde kalan öğrencilerin Merkez Yemekhane de çıkarılmakta olan akşam yemeğine gelip-gitmekte zorluk yaşamaları

Kutalmışoğlu Süleyman Şah Sosyal Tesislerinde akşam yemeği çıkarılması

Personel desteği sağlanarak Kutalmışoğlu Süleyman Şah Sosyal Tesislerinde akşam yemeği çıkarılmasına karar verildi.

03.11.2021 Beslenme Hizmetleri Yürütme Kurulu Kararı (mad.1-a)

08.11.2021 tarihinden itibaren yemek çıkarılmaya başlanmıştır.

 

 

8

 

Öğrencilerin ara sınavlar nedeni ile beslenmelerini aksatmaları

Merkez Yemekhanede akşam saatlerinde çorba ikramı yapılması

Merkez Yemekhanede 500 kişilik öğrencilere ücretsiz çorba dağıtımı yapılmasına karar verildi.

03.11.2021 Beslenme Hizmetleri Yürütme Kurulu Kararı (mad.1-a)

Olur kararı (10.11.2021 E.171377)

 

9

 

Rezervasyon sayısının tespit edilememesi, yemek israfı

Klasik kartların kullanımının yasaklanması

Otomasyon sisteminin kullanımının yaygınlaştırılması için çalışmalar yapılıp klasik kartların kaldırılmasına karar verildi.

27.08.2021 beslenme Hizmetleri Yürütme Kurulu Kararı (madde-9)

 

10

Kart satış bürolarında manuel yükleme yapmak isteyen öğrencilerin salgın nedeni ile risk oluşturması

Öğrenci ve personeli online otomasyon sistemine yönlendirmek

Online otomasyon sitemini tanıtan broşür ve ilanlar hazırlayarak öğrencilerin otomasyon sistemine yönlendirilmesine karar verildi.

27.08.2021 beslenme Hizmetleri Yürütme Kurulu Kararı (madde-8)

 

 

11

 

 

İhtiyaç sahibi öğrencilerin yemek talebi

 

Ücretsiz yemek bursu verilmesi

 

1500 öğrenciye yönetim kurulunda görüşülmek üzere burs verilmesine karar verildi.

16.09.2021 tarihli Yönetim Kurulu Kararı(karar2021/13-30)

27.08.2021 beslenme Hizmetleri Yürütme Kurulu Kararı (madde-7)

 

 

12

 

 

Yemek maliyetin artması

 

Yemek ücretlerinin artırılarak güncellenmesi

 

Yemek ücretlerinin güncellenip, yönetim kurulunda görüşülmesine karar verildi.

21.01.2021 tarihli Yönetim Kurulu Kararı (karar2021/02-23)

04.01.2021 beslenme Hizmetleri Yürütme Kurulu Kararı (madde-1)

 

 


Selçuk Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı © 2023